Kevés olyan Esküvői ruha szalon van működési elvében, mint a Shery szalon. Ami egyezik a többi szalonnal összehasonlítva az az, hogy kölcsönzésre kínálunk, értékesítünk különböző ruha márkákat, például Lillian West, Justin Alexander, Madison James és Andrea Metzger haute coture modelleket.

Ami viszont más, az az, hogy 25 éve készítünk esküvői ruhát. Ruhakészítés terén több alternatívát is biztosítunk megrendelőink számára. Amennyiben találsz akár 3 különböző stílusú esküvői ruhát a próba során, de az egyiknek az eleje a másiknak a háta vagy a szoknyája tetszik, mi azt összehozzuk egy modellbe, természetesen stílusodnak, testalkatodnak megfelelően.

Másik alternatíva amikor a menyasszony a mi segítségünkkel kigondolja és mi megalkotjuk számára a legmegfelelőbb esküvői ruhát. Ruhakészítés átfutási ideje 5-8 hónap, körülbelül három ruhapróbával lehet számolni. Különleges kívánságok esetén eltérhetünk ezektől az időpontoktól. Elkészülhet egy ruha 1 hónap alatt is de az felárral járhat. Árajánlatot csak egy személyes konzultáció után adhatunk, miután látjuk a megtervezett ruhát. Ár képzés függ az anyagválasztástól, csipke minőségtől, gyöngyözéstől, kézimunka mennyiségétől és a mérettől. Fizetési feltételek, személyes konzultáció 10000 Ft melyet a foglalás esetén jóváírunk. Foglaláskor fizetendő összeg 50%, fennmaradó összeg elvitelkor fizetendő.

Ruha készítéskor ugyan az a munkatárs viszi végig a készítési folyamatot a ruha elviteléig, így kialakítva egy olyan kapcsolatot a menyasszonnyal, amiben a maximális odafigyelést tudjuk biztosítani számára. Így megkönnyítve a felkészülést az életed legfontosabb napjához. Kiemelném a családias hangulatot, rugalmas kiszolgálást.

Egy példa, amit kevés helyen találsz meg: amennyiben találsz egy számodra megfelelő kész ruhát, de magasságod miatt a szoknyarész túl hosszú vagy rövid, úgy egy szoknya cserével megoldást tudunk nyújtani erre a problémára is.

Várunk szeretettel szalonomban, hogy elkísérhessünk a nagy napodig, biztosítva egy gyönyörű ruhát, odafigyelést családias légkört!