Köszöntő

A méltán híres Shery esküvői ruhaszalon Budapest egyik legszínvonalasabb ruhakölcsönzője, ahol mindig a legújabb kollekciók darabjai közül lehet válogatni. Esküvői ruhaszalonunk Budapesten már hosszú évek óta közismert exkluzivitásáról és egyedi kínálatáról, hiszen számos világmárka ruhadarabjai találhatóak meg kínálatunkban.
Arról nem is beszélve, hogy ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor valóban érdemes ellátogatni esküvői ruhaszalonunkba Budapest szívébe, hiszen csak nálunk próbálhatja fel Justin Alexander mesés ruhakölteményeit. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőséget nyújtva váltsuk való a menyasszonyok álmát.
Ez leggyakrabban úgy valósul meg, hogy az esküvői ruhakollekciók darabjai között akadnak rá a megálmodott menyasszonyi ruhára. Ha pedig ez nem történik meg, mert például az egyik esküvői ruhának az eleje, míg a másiknak a háta tetszik, vagy épp az uszályt másként képzeli el, esetleg nincs is rá szükség, akkor sem kell aggódni. Ha budapesti esküvői ruhaszalonunkban nem tud a világmárkák közül választani, akkor mi készítjük el az Ön számára tökéletes esküvői ruhát.
Vágyhat egy letisztult A- vonalú, vagy épp egy nagy abroncsos esküvői ruhára, de lehet az álma egy csipkés sellő fazonú darab is. Szalonunk híres Budapesten az esküvői ruha varrásról, hiszen bármilyen fazonú és díszítésű esküvői ruhát el tudunk készíteni. Az esküvői ruha varrás Budapesten bármilyen anyag kiválasztásával történhet.

Elkészítjük a kért darabot szaténból, tört csipkéből vagy muszlinból, de kérheti lágy esésű selyemből is. A cél, hogy tökéletesen passzoljon az Ön ízléséhez. Ha már eldöntötte, hogy esküvői ruha varrásra szeretne minket felkérni, de még nem tudja, hogy pontosan mit szeretne, viszont körvonalazódnak az elképzelései, akkor szívesen adunk tanácsot.
Egyedül az a fontos, hogy a menyasszony egyéniségéhez és testi adottságaihoz mérten legyen elkészítve az esküvői ruha és a közös munka eredménye elégedettséggel töltse őt. Az esküvői ruha varrás és kölcsönzés mellett, esküvői ruhaszalonunk Budapesten menyecskeruhák, valamint felnőtt és gyermek koszorúslány ruhák színes választékával, illetve számos egyéb kiegészítővel tud szolgálni. Fátylak, bolerók, gyöngy és kristály ékszerek, valamint hajdíszek széles választéka áll a menyasszonyok rendelkezésére.


Látogasson el hozzánk és mi valóra váltjuk az álmát! Szolgáltatásaink kulcsszavakban: esküvői ruhaszalon budapest, esküvői ruha varrás budapest, San Patrick ruhakölcsönzés Budapest, szalagavató ruhák kölcsönzése bálokra
Esküvői ruhaszalonunk Budapesten 1995 óta foglalkozik esküvői ruha bérbeadással, esküvői ruha eladással és esküvői ruha készítéssel.
Szalonunk kínálata a Spanyol PRONOVIAS cég San Patrick, Atelier Diagonal, White One az új Avenue diagonal, saját készítésű tervezői modellekből Summer Bride, Justin Alexander, Sincerity, Sweethart és Lillian West modellekből áll. 

Budapesten csak esküvői ruhaszalonunkban kaphatók Justin Alexander ruhák!
Budapesten a legnagyobb San. Patrick és Atelier Diagonal illetve Avenue Diagonal választékkal várjuk vendégeinket. Ruháink változatos színben és formában minden igényt kielégítenek. Budapesten esküvői ruhaszalonunkban találhatók San Patrick esküvői ruhák.
Esküvői ruhaszalonunkban kölcsönözhetők szalagavató ruhák bálokra, menyecske ruhák,gyermek és felnőtt koszorúslány ruhák.
San Patrick ruháinkhoz kínálunk hosszú és rövid fátylakat, ékszereket és egyéb kiegészítőket.

Ruháink kölcsönzési ára 80000-180000 Ft között van.
Ruhakészítés, esküvői ruha varrás Budapest!
Budapesti szalonunkban saját készítésű ruháink olasz, francia és portugál anyagokból
és csipkékből készülnek.
Esküvői ruha varrás méretre, méretre készítünk menyecske ruhát, koszorús ruhákat.

Árajánlatot csak személyesen a ruhaszalonban adunk.

Esküvői ruha

Metzger Bride

Alkalmi ruhák

Vendégkönyv

Kedves Shery szalon, kedves Andi!

Nagyon köszönöm Nektek ezt a ruhát, aminek szépségét a násznép nem győzte dicsérni. Kizárólag "superlativusokban" tudok beszélni Rólatok, egyszerűen magával ragadó az, ahogy bántok a ruhákkal, ahogy óvjátok és kezelitek őket. Külön öröm volt számomra, hogy bármelyiket felpróbálva (mert bizony volt egy pár :) ) a szépséget és tisztaságot éreztem rajtuk. Nagyon tetszett az a letisztult, egyszerű elegancia, ami miatt végül ezt a saját készítésű ruhátokat választottam. Hálás vagyok a tanácsokért, az őszinteségért és azért a minőségi munkáért, amit csipke kabát is tükröz.  Nagyon boldog menyasszony voltam a nagy napunkon, amihez az egyik legjobb statiszta a Shery szalon ruhája volt. Minden kedves leendő menyasszonynak ezt az érzést kívánom!

Üdvözlettel: Mondok Viki

Tovább a Vendégkönyvbe >>

Kedves Shery szalon!

Ezúton is köszönöm, hogy Ti is hozzátettetek ehhez a csodálatos hétvégéhez!
Sok sikert és hasonlóan elégedett menyasszonyokat kívánok. 
Képeket a: G2 fotó készítette.

Alabárdos Zsuzsanna

Hírek

<p>Lillian West 2018-as Kampánya - A vad szél</p><p><br></p><p> A legújabb Lillian West kampányban, melynek neve a „wild is the wind”, vad szél lett, a romantikus, ámde bohó leány világát a szél szabadságával libbenő ruhák teremtik meg. A Lillian West márka ruháit a szeszélyes és minden nemükben nőies <b>esküvői ruhák</b> határozzák meg, melyek a könnyed,</p>

Lillian West 2018-as Kampánya - A vad szél


A legújabb Lillian West kampányban, melynek neve a „wild is the wind”, vad szél lett, a romantikus, ámde bohó leány világát a szél szabadságával libbenő ruhák teremtik meg. A Lillian West márka ruháit a szeszélyes és minden nemükben nőies esküvői ruhák határozzák meg, melyek a könnyed,

Bővebben
<p>Egy többszörös díjnyertes, Justin Alexander</p><p><br></p><p> Justin Alexander 1946-ban debütált egy New York-i kerületben, Brooklyn-ban, megtartott esküvői ruha bemutatón, akkor még T&G Bridal néven. Ez pont akkor történt, amikor a nők átszakították a szükséges- ruházkodás határait és a divatot a nőiesség megjelenítése, a magabiztosság kimutatása és a szépség határozta meg. Már a legelső szárnypróbálgatásaitól kezdve, Justin Alexander kortárs művész volt, aki közép és felső kategóriás esküvői ruhákat és kiegészítőket alkotott. </p>

Egy többszörös díjnyertes, Justin Alexander


Justin Alexander 1946-ban debütált egy New York-i kerületben, Brooklyn-ban, megtartott esküvői ruha bemutatón, akkor még T&G Bridal néven. Ez pont akkor történt, amikor a nők átszakították a szükséges- ruházkodás határait és a divatot a nőiesség megjelenítése, a magabiztosság kimutatása és a szépség határozta meg. Már a legelső szárnypróbálgatásaitól kezdve, Justin Alexander kortárs művész volt, aki közép és felső kategóriás esküvői ruhákat és kiegészítőket alkotott.

Bővebben
<p>Az új<b> esküvői ruhák</b> varázsa!</p><p>Most már tudjuk, hogy az<b> esküvői ruhák</b> divatja ugyan úgy változik, mint egy átlagos ruha divat. Persze ízlést, testalkatot, igényeket figyelembe véve. Menyasszonyok nincsenek könnyű helyzetben. Sok, <b>esküvői ruhával </b>foglalkozó portál elmond rengeteg okosságot a ruhaválasztással kapcsolatosan. Úgy gondolom érdemes megfogadni egy pár jó tanácsot, ötletet olyan szakembertől, aki 22 éve szolgálja ki a menyasszonyokat.  Számomra a fő csapásvonal, hogy a kiválasztott<b> esküvői ruha</b> nagyon kényelmes legyen.</p>

Az új esküvői ruhák varázsa!

Most már tudjuk, hogy az esküvői ruhák divatja ugyan úgy változik, mint egy átlagos ruha divat. Persze ízlést, testalkatot, igényeket figyelembe véve. Menyasszonyok nincsenek könnyű helyzetben. Sok, esküvői ruhával foglalkozó portál elmond rengeteg okosságot a ruhaválasztással kapcsolatosan. Úgy gondolom érdemes megfogadni egy pár jó tanácsot, ötletet olyan szakembertől, aki 22 éve szolgálja ki a menyasszonyokat. Számomra a fő csapásvonal, hogy a kiválasztott esküvői ruha nagyon kényelmes legyen.

Bővebben
<p>Kedves Andi!</p><p>Kissé megcsúszva ugyan, de küldök pár képet a nagy napról és természetesen az esküvői ruhámról.<br></p><p>Nem is tudom, hol kezdjem. Annyira hálás vagyok Neked, hogy ilyen csodálatosan éteri esküvői ruhát terveztél, és készítettél számomra.</p>

Kedves Andi!

Kissé megcsúszva ugyan, de küldök pár képet a nagy napról és természetesen az esküvői ruhámról.

Nem is tudom, hol kezdjem. Annyira hálás vagyok Neked, hogy ilyen csodálatosan éteri esküvői ruhát terveztél, és készítettél számomra.

Bővebben
<p>A régi magyar <b>esküvői </b>szokások és öltözetek (1.rész)</p><p>Számtalan jellegzetességgel rendelkezik hazánk és megannyi hagyománya vált világszerte híressé.</p>

A régi magyar esküvői szokások és öltözetek (1.rész)

Számtalan jellegzetességgel rendelkezik hazánk és megannyi hagyománya vált világszerte híressé.

Bővebben
<p><b>Esküvői ruha</b> díszítőelemei</p><p>Számtalan módon lehet díszíteni az egyébként is szép<b> esküvői ruhát</b>, mely lehetőségekkel bátran élnek a tervezők. Minden kornak meg van a sajátságos díszítési, dekorálási divatja, de minden esetben a ruhára applikált csillogó apróságok az utolsó simítást jelentik az egyébként is gyönyörű ruhakölteményen.</p>

Esküvői ruha díszítőelemei

Számtalan módon lehet díszíteni az egyébként is szép esküvői ruhát, mely lehetőségekkel bátran élnek a tervezők. Minden kornak meg van a sajátságos díszítési, dekorálási divatja, de minden esetben a ruhára applikált csillogó apróságok az utolsó simítást jelentik az egyébként is gyönyörű ruhakölteményen.

Bővebben
<p>Mikor válasszam ki a menyasszonyi ruhámat?</p><p>Minden arában felmerül ez a kérdés, miszerint mikor lenne érdemes nyakunkba venni a várost, hogy rátaláljunk a számunkra tökéletes <b>esküvői ruhára</b>?</p>

Mikor válasszam ki a menyasszonyi ruhámat?

Minden arában felmerül ez a kérdés, miszerint mikor lenne érdemes nyakunkba venni a várost, hogy rátaláljunk a számunkra tökéletes esküvői ruhára?

Bővebben
<p><b>Esküvői ruha</b> ruhadivat 2017 (2.rész)</p><p>Az előző blogban olvashattak arról, hogy az idei év <b>esküvői ruha</b> költeményei, bár egyfajta egyveleget alkotnak, mind emellett a tervezők mégis valami újat és igazán különlegeset tudtak elénk varázsolni. </p>

Esküvői ruha ruhadivat 2017 (2.rész)

Az előző blogban olvashattak arról, hogy az idei év esküvői ruha költeményei, bár egyfajta egyveleget alkotnak, mind emellett a tervezők mégis valami újat és igazán különlegeset tudtak elénk varázsolni.

Bővebben

Elérhetőségek