Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.11.24

Tengerparti esküvői ruha kollekciónk
2020-as évre októbertől folyamatosan készülünk fel. Ezeknek a ruháinknak igazán különleges kinézetet szánunk. Összefoglalva lengén elegáns, könnyű csipke díszítéssekkel. Akár csipke nélkül csak az anyag finomságát könnyedségét kihasználva. Szoknyáját tekintve lehet muszlin akár felsliccelve, féloldalt. Tüll a legpuhább fajta. Elöl rövid hátul hosszú szoknya, ahol jelentősen érvényesülnek a szép lábak.
Ezek a modellek megállják a helyüket egy itthoni esküvőn is. Természetesen mindent a maga helyén kell viselni. Egy laza Balaton parti vagy bármilyen tó közeli szertartáshoz itthon is viselhetők ezek az esküvői ruhák. Fontos, hogy a kiegészítőkre külön hangsúlyt kell fektetni.
Amíg a tengerparton elég a szépen kiengedett laza hajviselet, szinte ékszer nélkül, a hajban egy élővirág maximum egy látványos fülbevaló illik.
Ugyanehhez a ruhához itthoni esküvőre lehet a hajat kontyba kötni, abba csillogó díszeket varázsolni. Fátyollal, akár hosszúval külön hangulatot tudunk teremteni a ruhának. Kiemelném még a külön felvehető uszályt, amit csatlakoztatva az esküvői ruhához, egy nagy ruha hatását tudjuk mutatni. Ezt a szertartást követően le tudjuk venni és mehet a buli része a már kényelmes ruhában.
Az ár képzésnél figyelembe kell vennünk, hogy ha tengerpartra viszitek az esküvői ruhát, egy hétvégénél hosszabb időtartamra akkor az felárral jár. Ennek mértékéről a szalonban személyesen tudsz tájékozódni. A mennyiben a ruhát csak kölcsönzöd, akkor sem kell aggódni a ruha tisztasága miatt. Olyan anyagokat választottunk ezekhez a modellekhez, hogy könnyen lehessen tisztítani őket.