Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.11.10

Esküvői dekoráció évszakok szempontjából
Egyre divatosabbak azok az esküvők, ahol valamilyen téma köré épül az egész esemény, legyen az egy különleges ünnep, egy kedvelt téma, egy film, egy korszak vagy akár egy életstílus. Nagyon jó ötlet például magukat az évszakokat választani témának, és hogy a dekorációt az adott évszak elemeit tükrözze vissza. Nézzünk néhány példát!
Kezdjük először a tavaszi esküvőkkel. A tavasz a virágok rügyezését, a napsugarak csillogását és a madarak csicsergését jelenti. Ha tavasszal szeretnénk tartani az esküvőt, akkor érdemes sok-sok vidámságot sugárzó színt belevinni az esküvő hangulatába. Ezek lehetnek pasztell színek, de üde világos színek is. A lényeg, hogy színes legyen. A tavaszi esküvő dekorációja szempontjából, az elemek és a használt anyagok legyen vidámak, könnyedek és sugározzon róluk az éledező természet és persze a kibontakozó szerelem. A tavasz ugyanis a szerelem időszaka is. Mivel rengeteg virágot találunk ilyenkor a virágárusoknál, használjunk bátran különböző élővirágokat. Nagyon jellegzetes ilyenkor a tulipán, rózsa, de a nárcisz is jól tud mutatni, mint dekorációs elem. 
A nyarat a szabadság, a vidámság, az érett gyümölcsök, buja színek és nem utolsó sorba a szórakozás jellemzi leginkább. Színeket tekintve inkább a feltűnő, élénk tónusokat helyezd előtérbe. A nyári esküvőkről nem hiányozhatnak a zöld színek, amik ilyenkorra már teljes érettségükben pompáznak. Törekedjünk arra, hogy a lehető legjobban megjelenítsük a természetet, hiszen nyáron mindenki szeret a szabadba lenni. Nyári esküvőknél használjunk hangulatvilágításokat, fényfüzéreket, amelyek a nyári est hangulatát jelenítik meg.  
Az ősz, azoknak kedvez, akik nem csak virágokat szeretnének használni dekorációnak. Egy őszi esküvőnél használhatunk zöldeket és vöröses, narancsos, sárgás árnyalatokat is a virágdekorációnál, de az őszi terméseket idéző formákat, és akár konkrét terméseket is. Őszi esküvő szervezésénél fényforrásnak pedig bátran használjunk melegséget sugárzó mécseseket és gyertyákat.
A téli időszakot a hidegség jellemzi, ugyanakkor ezt egy esküvő keretein belül abszolút pozitív irányba is lehet használni. A hideg színek mellett, mint például a fehér, kék, használjuk ki a jégcsapokra emlékeztető kristályok csillogását is. Itt ott megjelenően azonban érdemes egy kis melegséget is belevinni a dekorációba, hogy elkerüljük Elza jégpalotájának hatását az esküvőn.