Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2019.08.23

Mit ne tegyünk az esküvő előtt
Teljesen természetes, hogy az esküvője napján minden menyasszony a legjobb formáját szeretné hozni és tökéletesen akar kinézni. Ezért pedig képesek rengeteg időt és pénzt áldozni, ami teljesen helyénvaló. Azonban nagyon fontos, hogy mindent a megfelelő időben és módon végezzünk, különben kellemetlenségek lehetnek belőle. 
Az egyik legfontosabb dolog a kozmetikai kezelések időzítése. Az utolsó kezelés és az esküvő napja között legalább 3-4 hét teljen el. Erre azért van szükség, mert ha valamilyen gyulladtabb területet megpiszkálnak, még véletlenül se lenne jó, ha az esküvőre se gyógyulna be. Akinek problémásabb a bőre érdemes fél évvel a nagy nap előtt elkezdeni a kezeléseket és a megszokottnál gyakrabban végeztetni őket. Ezzel fokozódik a bőr tisztulása és jó eséllyel lesz szebb állapotban a bőrünk az esküvőre. Nagyon fontos, hogy a menyegzőre az arcbőrünk szép és egészséges legyen, mert csak ilyen bőrt lehet igazán természetesre sminkelni. 
És ezzel el is érkeztünk a következő hibázási lehetőséghez. Ez pedig a menyasszony próbasminkje, illetve a próbahaj kérdése. Javasoljuk, hogy ne ezen spóroljunk az esküvő kapcsán. Ugyanis, ha nem tetszik az esküvői smink, amit aznap reggel látsz meg először, nem biztos, hogy lesz idő újat csinálni. Egy olyan sminkkel végigcsinálni az esküvőt, ami nem is tetszik, majd évekig nézni az esküvői fotókon a spórolás szomorú eredményét, nagyon kellemetlen tud lenni. Ugyanez vonatkozik a hajra is. 
Végül pedig említsük meg a különböző testkezeléseket és alakformáló eljárásokat. Érthető,ha mindenki a legjobb formáját akarja hozni, de érdemes ebben is, mint mindenben mértéket tartani. Nem kell feltétlenül négy ruhaméretet fogyni az esküvő kedvéért, mert a párunk valószínűleg így is szeret minket. Arról nem is beszélve, hogy a gyorsan nagy fogyást ígérő módszerek általában se nem egészségesek, se nem tartósak. Az egészségünket pedig nem érdemes kockáztatni a még eggyel kisebb ruhaméret kedvéért.