Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.11.28

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei (4 .rész)

Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű, illetve a jegygyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre? (III. érv)
A párod ugyan ismer, de nem gondolatolvasó.
 Természetes, hogy a másik feled ismer Téged. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy pontosan tudja, milyen eljegyzési gyűrűt szeretnél. Ahogy az esküvői ruhád kiválasztását sem bíznád rá, igaz? Az, hogy megismert, nem elég ahhoz, hogy tudja, milyen számodra a tökéletes gyémánt csiszolási forma, vagy, hogy a klasszikust részesíted -e előnyben a ragyogóval szemben. Illetve, hogy számodra fontos -e, hogy valamilyen személyes dolog, véset, stb. kerüljön rá. Lehet, nem tudja, hogy a megfelelő nemesfém legalább annyira fontos, mint a jó stílus. Ugye, pont, mint az esküvői ruhánál, csak ott mondjuk csipkével lehetünk hasonló helyzetbe.  
Természetesen fontos a forma és a stílus, de nem szabad elfelejteni a beszélgetéskor, hogy milyen színű legyen az arany, vagy, hogy jobban szeretnél platinát, hiszen az sokkal erősebb és ellenállóbb. Viszont, ha az álom eljegyzési gyűrűd hagyományos módon aranyból készül, akkor is van mód arra, hogy csak a gyémánt foglalata legyen platinából. Ezt a megoldást nem csak azok szeretik választani, akik biztosabbnak érzik a platina foglalatot, hanem azok is, akik extra csillogásra vágynak, hiszen az ilyen típusú foglalattal sokkal fehérebben ragyog a gyémánt. 
 A lényeg, hogy minden részletre térjetek ki, hogy a párod a lehető legközelebb jusson a megoldáshoz és olyan eljegyzési gyűrűt válasszon, mely látványa nem csak a „nagy napon”, mint az esküvői ruha, de egész életedben boldogsággal tölthet majd el.