Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.11.10

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei (3.rész)
Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű, illetve a jegygyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre? (II. érv)
 Előző bejegyzésünkben már elkezdtük kitárgyalni, miért is fontos, hogy párunkkal együtt válasszuk ki egész életünk során viselt jegygyűrűt, mely emiatt talán a legfontosabb eleme az esküvőnek, ha csak nem az esküvői ruha az… 
 A második érv a megfelelő árkategória meghatározása.
 A következőképp kell erre gondolnunk: Soha nem vásárolnánk lakást, autót, vagy bármi egyéb, nagy értékű tárgyat a nélkül, hogy körül ne járnánk a témát, meg ne beszélnénk a dolgot párunkkal. Bár hagyomány, hogy az eljegyzési gyűrű meglepetés legyen, azért azt megtehetjük, hogy a lehető legközelebb jutunk a tökéletes kiválasztásához párunk segítségével.
 Valószínűleg a „házasodjunk össze” csevej már megtörtént, érdemes a gyűrűvásárlás folyamatát is megtárgyalni. Például, hogy milyen árkategóriában, milyen kidolgozottságú eljegyzési gyűrűt szeretne a párunk. Együtt vegyétek -e meg, vagy inkább csak egy kis iránymutatást adna? Közösen vállaljátok az anyagi részét, meghatározva egy összeget, vagy ez marad a lánykérőre? Inkább a gyémánt minősége, vagy mérette a mérvadó… és még sorolhatnám. 
 Nem számít, mekkora összegben gondolkodtok, mindenképpen ajánlott tisztában lenni azzal, milyen szempontok alapján válasszuk ki a gyűrűt. Kezdésnek érdemes megnézni egy eljegyzési gyűrű tanácsadón, mondjuk úgy, hogy közben készítünk egy Pinterest oldalt abból, ami tetszett.  
 Ne felejtsük, a tökéletes gyűrű talán az egyetlen, ami az esküvői ruhánál is fontosabb egy nő számára!