Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.10.15

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei
 Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre a tökéletes darabot illetően? Az eljegyzési gyűrű az a kifejezetten esküvői kellék, ami talán az esküvői ruhánál is fontosabb, még akkor is, ha kevésbé feltűnő a viselése.
 Itt az ideje, hogy vallomást tegyünk. A sok-sok év alatt rettentő sok olyan hölggyel találkoztunk, akik sajnálatos módon, nem igazán szerették az eljegyzési gyűrűjüket. Ennek a vége általában az lett, hogy lecserélték a gyűrűt, vagy attól félve, hogy megbántják jövendőbelijüket, úgy tettek, mintha tetszene nekik. Egyik sem jó megoldás. Éppen ezért, fontos, hogy megbeszéljük a párunkkal, hogy milyen gyűrűre is vágyunk igazán.    
 Annak érdekében, hogy párunk a lehető legközelebb kerüljön az álom eljegyzési gyűrűnk kiválasztásához (vagy legalábbis egy olyan gyűrűhöz, amit minden egyes nap szívesen hordanánk), érdemes még időben megejteni az ezzel kapcsolatos beszélgetést. 
Igaz, ez kicsit elrontja a leánykérés meglepetésében rejlő romantikát, mégis, a vele járó praktikum miatt érdemes lehet meglépnünk. Hiszen nem csak az fontos, hogy az esküvő napján tökéletesen alakuljon minden és csodásan érezzük magunkat esküvői ruhánkban, hanem az is, hogy mindig elmosolyodjunk, ha ránézünk eljegyzési gyűrűnkre.
Nem győztünk meg? Engedd meg, hogy a következő néhány blog bejegyzésünkkel végigkalauzoljunk az érveken, melyek arról szólnak, miért is érdemes erről szót ejteni. Illetve, az sem hátrány, ha tudjuk, hogy az esküvőt megelőzően milyen jegygyűrű típusokban gondolkozhatunk.