Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.10.03

Kismama esküvői ruha fotózás a Radisson Blu Béke Hotelben!
Fantasztikus környezetben láttak vendégül minket a Radisson Blu Béke Hotel munkatársai. Ennek a megújult hotelnek támogatásával, jött létre az utolsó fotózásunk képanyaga. Ajánlom minden leendő menyasszonynak ezt a helyszínt. Pont egy ilyen barátságos, vendégszerető csapatra van szüksége egy menyasszonynak az esküvője napján, mint amit ez a hotel nyújtani tud. Pár mondatban bemutatnám ezt a 100 évre visszatekintő nagy múltú hotelt. Felhívnám a figyelmet a Zsolnai kávézóra, ami Budapest gyöngyszeme! 
Alapinformációk
-Idén 105 éves a szálloda. 
-Zsolnay Kávéház a tradíció és a megújulás jegyében született újjá.
-Új kulturális és gasztronómiai tér jött létre. Az új Zsolnay Kávéház nyitott közösségi tér lesz. 
-Aki belép ide, szabadon eldöntheti, melyik térbe, stílusba, hangulatba ül le: -bár-kávéház-étterem
-netán a kandallós pihenő (ahol tényleg nyugalomban lehet a vendég).
Cél: visszaadni a kávéházat a Teréz körút és Budapest közönségének.
Belsőépítészet/enteriőr
A Radisson Blu Béke Hotel****Superior első emeletén működő Kávéház 1985-ben nyílt, a szálloda átépítése után. Nevét a világszerte ismert Zsolnay porcelánról kapta.
A tradíciónak megfelelően a kávét, a teát és süteményeket évtizedek óta a szálloda számára tervezett, egyedi gyártású motívumokkal díszített Zsolnay csészékben és desszert tányérokon szolgáljuk fel.
A szálloda történelmi gyökereit jelképező Haranghy kupola is helyet kapott a bejárat közvetlen közelében. A míves ólomüvegekkel díszített különleges műalkotás így részesévé válik a kávéházi és kulturális élet újjászületésének.
A spanyol belsőépítész tervei alapján megálmodott enteriőr egy egységként működik: a kényelmes kávéházi fotelek, kandalló, találkozásoknak helyet adó elegáns környezet és az újonnan megálmodott hosszú, nyitott bárpult közösségi teret alkot megőrizve a kávéház otthonos légkörét.