Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.08.26

Kismamák esküvői ruhában!
Nemsokára elkészülnek az idei évre szánt kismama esküvői ruhák. Szeretnénk kedvezni azon menyasszonyoknak, akik áldott állapotban mondják ki az igent. Látjuk, hogy sajnos nem nagy kínálattal bővelkedik ez a szektor modern kismama esküvői ruhában. Nálunk megtalálható esküvői ruháknál odafigyeltünk arra is, hogy a látvány pazar legyen. Hordható, könnyű, légies modellek legyenek amiben egy menyasszony egy egész estét, gondtalanul végig tud vinni.
Lesznek nagyobb szoknyával, muszlin légies szoknyával, csipke felsővel, 3 D csipkével, illúzió tüllel megoldott fantasztikusan ötletes esküvői ruhák. 
Amennyiben kínálatunkban nem találsz ízlésednek megfelelőt vagy méretedre valót akkor azt elkészítjük méretedre a Te ötleteidet figyelembe véve.  Ezeknek a ruháknak kölcsönzési árai megegyeznek a nálunk található egyéb ruhák kölcsönzési áraival.  A méretre készítés hozzávetőlegesen egy kölcsönzési árba kerül. Mindenképpen személyes találkozás alkalmával adunk pontos árajánlatot. Rövid illetve szűk kismama esküvői ruhánk nincs. Azt csak méretre készítünk.
Utolsó gondolat és tanács: azért mert a méreteid megváltoznak, derékvonalad nem annyira tökéletes ne elégedj meg egy középszerű kényszer megoldással. Ha már megtartjátok az esküvőt, odafigyelsz a menüre, köszönő ajándékokra, meghívókra, fotókra… akkor figyelj oda magadra és az öltözékedre is. Legyél gyönyörű a nagy napodon, hiszen ebből is csak egy lesz és ez a nap megismételhetetlen Rólad és a párodról szól!