Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.05.06

Shery Esküvői Ruhaszalon és a Sincerity
  A Shery esküvői ruhaszalon Budapesten bemutatja az idei év egyik legszebb menyasszonyi ruha kollekcióját, a Sincerity 2018-as modelljeit.
 A legkiválóbb, luxusminőségű csipkékkel díszített, gyönyörű kidolgozású modellek várhatóan az idei év slágerei lesznek, hiszen valóban a tökéletességet testesítik meg, miközben áruk kedvező.
 A Sincerity egyik jellemzője, hogy kollekciójuk széleskörűen alkalmazza a különböző stílusokat és anyagokat. Ezáltal egyszerre találhatunk klasszikus vonalvezetésű, modern, vagy akár különleges, egyedi modellekkel is. Ami mégis közös bennük, hogy az esküvői ruhák megjelenésükben légiesek, viselésük kényelmes és minden igénynek megfelelően megtalálhatjuk közöttük a számunkra tökéletes darabot.
 A Shery esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában egy olyan drágakő, ahol a Sincerity-n kívül még számos olyan világmárka képviselői sorakoznak fel a látogatók előtt, mint például a Justin Alexander, vagy az St. Patrick ruhakölteményei. Azáltal, hogy a ruhapróba ingyenes, minden menyasszonynak azt ajánljuk, hogy jöjjenek el és győződjenek meg maguk arról, hogy mit is jelent egy valóban felső kategóriás esküvői ruha viselése!
 Önt is szívesen látjuk barátaival, segítőkész családtagjaikkal a, Shery esküvői ruhaszalon Budapesten! Jöjjön el és engedje meg, hogy elvarázsoljuk!