Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.05.02

Egy valódi ékszerdoboz Budapest szívében!
  A Shery, egy esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában, mely kitűnik a sorból, hiszen a világ legjobb esküvői ruha márkáit gyűjti össze, egyetlen hangulatos kis szalon kínálata által. 
 Ez egy olyan esküvői ruhaszalon Budapest szívében, ahol megtalálhatóak az olyan nevek, mint Lillian West, Justin Alexander, vagy éppen a Sincerity.
 Már az is, hogy ezeket a világmárkák fellehetőek kínálatukban, mutatja, milyen hihetetlen odaadással, hozzáértéssel és profizmussal rendelkezik a szalon vezetője és munkatársai. Azáltal pedig, hogy barátságos légkör fogadja az ide látogatókat, nem csak a szemünk gyönyörködik a ruhaköltemények láttán, de a szívünk is repes a boldogságtól. 
  Semmit sem bíznak a véletlenre!
 Ez egyértelmű, mikor megnézzük a nem mindennapi esküvői ruha kínálatukat, hiszen nem csak azt mondhatják el magukról, hogy a világ legnagyobb márkáinak ruhakölteményeit forgalmazzák, de ráadásul a legújabbakat és legcsodálatosabbakat is!
  Itt van mindjárt, a gyönyörű és izgalmas, kicsit vintage stílusú kollekciója a Lillian Westnek, mely a 2018-as év egyik legkülönlegesebbike és nem véletlenül kapott nagy elismerést az egész világon. Hiszen egy olyan kollekciót alkotott meg a tervező, mely valóban egyedi, gyönyörűen ötvözi a régi kor szellemét a modern luxus stílusjegyeivel és mindezt elérhető áron sikerült megvalósítania.
 És azok a menyasszonyok, akik most látogatják meg a Shery esküvői ruhaszalon budapesti ékszerdobozkáját, már akár holnap felpróbálhatnak párat ezekből a csodálatos ruhakölteményekből!