Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.04.15

A tökéletes esküvői ruha kiválasztása (I. rész)
 A megfelelő esküvői ruha megtalálása, mely tökéletesen illeszkedik stílusodhoz, személyiségedhez, nem is beszélve a viselőjének gyönyörű íveinek kiemeléséről, olykor bizony frusztráló lehet. Szerencsére, a Justin Alexander szakemberei mindent tudnak a test pozitívumairól és arról, hogy hogyan találd meg azt az esküvői ruhát, amiben valóban Te lehetsz majd a nagy napon. 
Ezzel együtt, a tökéletes esküvői ruha kiválasztásának menete még mindig ijesztő lehet, tudva, hogy mennyi különböző testalkat és ezekre készített variáció létezik. 
 Annak érdekében, hogy kicsit közelebb vigyünk a megoldáshoz, összegyűjtöttük néhány pontban azokat a tippeket, amik eligazíthatnak az álom esküvői ruha felfedezésének útvesztőjében. 
Az első lépés a felkészülés!
  Érdemes kicsit utána járni, hogy milyen nyakvonalat szeretnél, mely anyagok vonzanak leginkább, és hogy a különböző szabású esküvői ruhák közül, melyek azok, amik megragadják a tekintetedet. Ha így indulsz a keresésnek, már eleve sok mindent kizárhatsz, ezzel szűkítve a kört.
A második tanács: Légy nyitott!
  Ne félj kilépni a komfortzónádból! Próbálj ki több különböző stílust és színvilágot azokon kívül is, amikhez már hozzászoktál. A nyitottság talán olyan váratlan döntéshez, és ezáltal esküvői ruhához vezethet, melyről valóban csak álmodni mertél. Csak azért, mert az egyik stílus illik leginkább a Te alkatodhoz és ízlésedhez, még nem biztos, hogy valóban az lesz számodra a megfelelő választás.