Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.03.04

Átfogó útmutató a megfelelő tengerparti esküvői ruha kiválasztásához (II. rész)
Dizájner Tengerpati Esküvői Ruhák
Önmagában egy tengerparti esküvő nem jelenti azt, hogy el kell felejtened a dizájner ruhákat. Számos divattervező készít tengerparti stílusú esküvői ruhákat. Az alábbiakban bemutatunk néhányat közülük.
Christos Tengerpati Esküvői Ruha
A Christos Tinsley ruhája megfelel a tengerparti esküvői ruhákkal kapcsolatos minden elvárásnak. Selyemsifonból és áttetsző csipkéből készült a gyönyörű és szabadon áramló mozgásért. Továbbá fazonja és V- alakú nyakkivágása vékony vállpántokkal kombinálva az elegancia és légiesség tökéletes harmóniáját hozza létre.
Kelly Faetanini Tengerparti Esküvői Ruha

Kelly Faetanini az elegáns, nőies stílusáról ismert, melyeket a menyasszonyok ízlés szerint személyre szabhatnak különböző extrák hozzáadásával (pl. gyöngyök, levehető nyakvonal). A 2017 tavaszán bemutatott sorozat darabjai egytől egyik áttetsző és könnyed ruhák, melyek tökéletesen illenek egy tengerparti esküvőhöz.

Reem Acra Tengerpati Esküvői Ruha
A Reem Acra "levegőnél is könnyedebb" hatást megcélzó 2017 tavaszán bemutatott selyemsifon sorozata természetes és szabadon áramló stílusáról nevezetes. A fűző rész hímzett csipke rátéteivel a ruha kecses részletei kifinomult romantikus megjelenést kölcsönöznek, mely tökéletesen illik a tengerpart éteri hangulatához.