Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2018.01.19

Sztori a Justin Alexander ruhák mögött (1. rész)
 Amikor Tony Mentel megszerezte diplomáját a Royal College of Art egyetemen, Londonban, még el sem tudta képzelni, hogy majd egyszer a Justin Alexander cég kreatív igazgatója válik belőle. A 2001. májusában alapított vállalat mára az egyik legkeresettebb esküvői ruha tervező lett a világon. Ismertetőjegye, a klasszikus vonalak felhasználása egy kis egyedi csavarral, melyek többségét az 1920-as, 1950-es évek divatja ihleti. 
 Amikor Tony Mentel a Justin Alexandernek kezdett ruhákat tervezni, 2004-ben, magával hozta azt a szokását, hogy különleges figyelmet szentel a rejtett részleteknek. Ilyen például a selyem bélés és az extra megerősítések alkalmazása, melyeknek köszönhetően a menyasszonyok megkérdőjelezhetetlen biztonságérzettel viselik esküvői ruháit. Ezek az apróságok is segítenek abban, hogy a Justin Alexander esküvői ruhákat viselő arák tükörbe nézve gyönyörűnek látják magukat és kényelmes öltözetet biztosítanak számukra a ruhaköltemények. 

 Tony Mentel az egyik videójában elmondja, hogy ezek a ruhák a fantasztikus kivitelezésükről lettek nevezetesek. Miközben sok ruhatervező arra koncentrál, hogy az esküvői ruháknak milyen a megjelenése, a Justin Alexandernél a ruhák nem csak gyönyörűek, de a tökéletesen megvalósított terveknek köszönhetően nagyon jó érzés őket viselni is. Tony Mentel elmagyarázza, hogy a kifutón látható picike modellek ellenére, ő a terveket mindig az Egyesült Királyságbeli átlagos termetű nőkre készíti, ami a 14-es méretnek felel meg.