Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2017-11-13-Lillian-West-2018

Lillian West 2018-as Kampánya - A vad szél


A legújabb Lillian West kampányban, melynek neve a „wild is the wind”, vad szél lett, a romantikus, ámde bohó leány világát a szél szabadságával libbenő ruhák teremtik meg. A Lillian West márka ruháit a szeszélyes és minden nemükben nőies esküvői ruhák határozzák meg, melyek a könnyed, fiatalos menyasszonyok számára készülnek. Ez a kampány tökéletesen tükrözi az éteri könnyedségű és szabad lelkű természetét a Lillian West menyasszonyoknak, és idézi fel Santorini szél fútta, aranyszínben tündöklő tájainak hangulatát.

Amikor erre a 2018-as kollekcióra tekint az ember, szinte érezni lehet a lenge ruha szexi, bohó részletei között játszadozó szél mozgását. A kézzel varrott csipke és harang formájú ujjaktól, a virágmintás nyomatokon át, egészen a gyönyörű, lenge, kellemes esésű szoknyákig. Ez az esküvői ruha kollekció igen magasra tette a lécet a trendi, romantikus stílusok világában, ami egyszerre lélegzetelállító és kényelmes is.

Az esküvői ruhák látványa segít elkalandozni Santorini gyönyörű, nyugodt, mégis játékos vidékeire. A Lillian West kollekciónak ezen álomszerűen csodálatos darabjai nem csak szépséggel, de könnyed és kényelmes viselettel is megajándékozzák viselőjüket.