Hírek

Shery esküvői szalon hírek
2017-09-17-Esküvői-ruha

Mikor válasszam ki a menyasszonyi ruhámat?

Minden arában felmerül ez a kérdés, miszerint mikor lenne érdemes nyakunkba venni a várost, hogy rátaláljunk a számunkra tökéletes esküvői ruhára? Ha megtörtént a lánykérés és elkezdődik az esküvő szervezése, egy nő számára a legfontosabb kérdések közé tartozik az esküvői ruha kiválasztása is. Addig nem lel nyugalomra egyik menyasszony sem, míg meg nem találja az álomruhát, de kérdéses, hogy mikor jön el erre a tökéletes alkalom?

Tapasztalatok szerint, ha túl korán kezdünk neki a keresgélésnek, a legtöbb esküvői ruhaszalonból elküldenek, sőt, nem is fogadnak minket. Ha pedig a nagy nap előtti utolsó hónapokra hagyjuk ezt a feladatot, akkor pedig meg van arra is az esély, hogy a kívánt napra a számunkra tetsző esküvői ruhák már le vannak foglalva.

Az esküvői ruhaszalon szakemberei szerint érdemes türelemmel lenni és az arany középutat megtalálva, a keresgélésre ősztől érdemes időt szánni. Azáltal, hogy az esküvőknek tavasztól őszig van főszezonja, ebben az időszakban az esküvői ruhák többsége nem található meg az esküvői ruhaszalonokban. Sok esetben az arák szekrényében várnak a nagy napon való megjelenésre, vagy épp a tisztítóban töltik a napot. Arra is van lehetőség, hogy épp egy varrónő serény kezei között találunk rájuk, hiszen az elkövetkező napokban történik az átalakítás, személyre igazítás. Tehát, ha a nyári hónapokban szeretnénk rátalálni álmaink esküvői ruhájára, számítsunk rá, hogy igen kicsi erre a lehetőség, vagy sokkal több időt vesz majd igénybe, mint ahogy azt gondoltuk.

Sőt, azt is érdemes számításba venni, hogy az új kollekciók darabjai ősztől találhatóak meg az esküvői ruhaszalonok kínálatában. Tehát, ha kép alapján nem szerettünk bele egyik esküvői ruhába sem, ezáltal nem is ragaszkodunk semelyik idei darabhoz, akkor érdemes kivárni a tervezők 2018-ra szánt ruhakölteményeinek megérkezését. Ettől függetlenül arra is meg van az esély, hogy az idei év egyik kedvencében fogunk pompázni saját esküvőnk napján, de lássuk be, több ruhából nagyobb eséllyel tudunk rátalálni álmaink esküvői ruhájára.

Arról nem is beszélve, hogy az új kollekciók megérkezésével sok esküvői ruhaszalon tart kiárusítást az idei év slágerruháiból. Tehát, ha bérlés helyett inkább vásárlásban gondolkodunk, akkor a türelem gyakorlása költséghatékonyabb lehet a számunkra, mint azt most gondolnánk.