Köszöntő

A méltán híres Shery esküvői ruhaszalon Budapest egyik legszínvonalasabb ruhakölcsönzője, ahol mindig a legújabb kollekciók darabjai közül lehet válogatni. Esküvői ruhaszalonunk Budapesten már hosszú évek óta közismert exkluzivitásáról és egyedi kínálatáról, hiszen számos világmárka ruhadarabjai találhatóak meg kínálatunkban.
Arról nem is beszélve, hogy ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor valóban érdemes ellátogatni esküvői ruhaszalonunkba Budapest szívébe, hiszen csak nálunk próbálhatja fel Justin Alexander mesés ruhakölteményeit. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőséget nyújtva váltsuk való a menyasszonyok álmát.
Ez leggyakrabban úgy valósul meg, hogy az esküvői ruhakollekciók darabjai között akadnak rá a megálmodott menyasszonyi ruhára. Ha pedig ez nem történik meg, mert például az egyik esküvői ruhának az eleje, míg a másiknak a háta tetszik, vagy épp az uszályt másként képzeli el, esetleg nincs is rá szükség, akkor sem kell aggódni. Ha budapesti esküvői ruhaszalonunkban nem tud a világmárkák közül választani, akkor mi készítjük el az Ön számára tökéletes esküvői ruhát.
Vágyhat egy letisztult A- vonalú, vagy épp egy nagy abroncsos esküvői ruhára, de lehet az álma egy csipkés sellő fazonú darab is. Szalonunk híres Budapesten az esküvői ruha varrásról, hiszen bármilyen fazonú és díszítésű esküvői ruhát el tudunk készíteni. Az esküvői ruha varrás Budapesten bármilyen anyag kiválasztásával történhet.

Elkészítjük a kért darabot szaténból, tört csipkéből vagy muszlinból, de kérheti lágy esésű selyemből is. A cél, hogy tökéletesen passzoljon az Ön ízléséhez. Ha már eldöntötte, hogy esküvői ruha varrásra szeretne minket felkérni, de még nem tudja, hogy pontosan mit szeretne, viszont körvonalazódnak az elképzelései, akkor szívesen adunk tanácsot.
Egyedül az a fontos, hogy a menyasszony egyéniségéhez és testi adottságaihoz mérten legyen elkészítve az esküvői ruha és a közös munka eredménye elégedettséggel töltse őt. Az esküvői ruha varrás és kölcsönzés mellett, esküvői ruhaszalonunk Budapesten menyecskeruhák, valamint felnőtt és gyermek koszorúslány ruhák színes választékával, illetve számos egyéb kiegészítővel tud szolgálni. Fátylak, bolerók, gyöngy és kristály ékszerek, valamint hajdíszek széles választéka áll a menyasszonyok rendelkezésére.


Látogasson el hozzánk és mi valóra váltjuk az álmát!

Szolgáltatásaink kulcsszavakban: esküvői ruhaszalon budapest, esküvői ruha varrás budapestLillian West esküvői ruha, tengerparti esküvői ruha, menyasszonyi ruha varrás

Esküvői ruhaszalonunk Budapesten 1995 óta foglalkozik esküvői ruha bérbeadással, esküvői ruha eladással, esküvői ruha készítéssel, esküvői ruha varrással és menyasszonyi ruha varrással.
Szalonunk kínálata a Spanyol PRONOVIAS cég San Patrick, Atelier Diagonal, White One az új Avenue diagonal, saját készítésű tervezői modellekből Summer Bride, Justin Alexander, Sincerity, Sweethart és Lillian West modellekből áll. 

Budapesten csak esküvői ruhaszalonunkban kaphatók Justin Alexander ruhák!
Budapesten a legnagyobb Atelier Diagonal illetve Avenue Diagonal választékkal várjuk vendégeinket. Ruháink változatos színben és formában minden igényt kielégítenek. Budapesten esküvői ruhaszalonunkban találhatók Lillian West esküvői ruhák.
Esküvői ruhaszalonunkban kölcsönözhetők szalagavató ruhák bálokra, menyecske ruhák,gyermek és felnőtt koszorúslány ruhák.
Lillian West esküvői ruháinkhoz kínálunk ékszereket és egyéb kiegészítőket. Vállaljuk esküvői ruhák varrását és menyasszonyi ruhák varrását is.

Ruháink kölcsönzési ára 80000-180000 Ft között van.
Ruhakészítés, esküvői ruha varrás, menyasszonyi ruha varrás Budapest!
Budapesti szalonunkban saját készítésű ruháink olasz, francia és portugál anyagokból
és csipkékből készülnek.
Esküvői ruha varrás, menyasszonyi ruha varrás méretre, méretre készítünk menyecske ruhát, koszorús ruhákat.

Árajánlatot csak személyesen a ruhaszalonban adunk.

Esküvői ruha

Metzger Bride

Alkalmi ruhák

Vendégkönyv

Kedves Shery szalon, kedves Andi!

Nagyon köszönöm Nektek ezt a ruhát, aminek szépségét a násznép nem győzte dicsérni. Kizárólag "superlativusokban" tudok beszélni Rólatok, egyszerűen magával ragadó az, ahogy bántok a ruhákkal, ahogy óvjátok és kezelitek őket. Külön öröm volt számomra, hogy bármelyiket felpróbálva (mert bizony volt egy pár :) ) a szépséget és tisztaságot éreztem rajtuk. Nagyon tetszett az a letisztult, egyszerű elegancia, ami miatt végül ezt a saját készítésű ruhátokat választottam. Hálás vagyok a tanácsokért, az őszinteségért és azért a minőségi munkáért, amit csipke kabát is tükröz.  Nagyon boldog menyasszony voltam a nagy napunkon, amihez az egyik legjobb statiszta a Shery szalon ruhája volt. Minden kedves leendő menyasszonynak ezt az érzést kívánom!

Üdvözlettel: Mondok Viki

Tovább a Vendégkönyvbe >>

Kedves Shery szalon!

Ezúton is köszönöm, hogy Ti is hozzátettetek ehhez a csodálatos hétvégéhez!
Sok sikert és hasonlóan elégedett menyasszonyokat kívánok. 
Képeket a: G2 fotó készítette.

Alabárdos Zsuzsanna

Hírek

<div>Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei</div><div> Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre a tökéletes darabot illetően? <br></div><div> Az eljegyzési gyűrű az a kifejezetten<b> esküvői</b> kellék, ami talán az <b>esküvői ruhánál</b> is fontosabb, még akkor is, ha kevésbé feltűnő a viselése.<br></div>

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei
 Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre a tökéletes darabot illetően? 
 Az eljegyzési gyűrű az a kifejezetten esküvői kellék, ami talán az esküvői ruhánál is fontosabb, még akkor is, ha kevésbé feltűnő a viselése.

Bővebben
<div>Kismama<b> esküvői ruha </b>fotózás a Radisson Blu Béke Hotelben!</div><div>Fantasztikus környezetben láttak vendégül minket a Radisson Blu Béke Hotel munkatársai. Ennek a megújult hotelnek támogatásával, jött létre az utolsó fotózásunk képanyaga. Ajánlom minden leendő menyasszonynak ezt a helyszínt. Pont egy ilyen barátságos, vendégszerető csapatra van szüksége egy menyasszonynak az<b> esküvője</b> napján, mint amit ez a hotel nyújtani tud. Pár mondatban bemutatnám ezt a 100 évre visszatekintő nagy múltú hotelt. Felhívnám a figyelmet a Zsolnai kávézóra, ami Budapest gyöngyszeme!</div><div>Alapinformációk</div><div>-Idén 105 éves a szálloda. </div><div>	-Zsolnay Kávéház a tradíció és a megújulás jegyében született újjá.</div><div><br></div>

Kismama esküvői ruha fotózás a Radisson Blu Béke Hotelben!
Fantasztikus környezetben láttak vendégül minket a Radisson Blu Béke Hotel munkatársai. Ennek a megújult hotelnek támogatásával, jött létre az utolsó fotózásunk képanyaga. Ajánlom minden leendő menyasszonynak ezt a helyszínt. Pont egy ilyen barátságos, vendégszerető csapatra van szüksége egy menyasszonynak az esküvője napján, mint amit ez a hotel nyújtani tud. Pár mondatban bemutatnám ezt a 100 évre visszatekintő nagy múltú hotelt. Felhívnám a figyelmet a Zsolnai kávézóra, ami Budapest gyöngyszeme!
Alapinformációk
-Idén 105 éves a szálloda. 
-Zsolnay Kávéház a tradíció és a megújulás jegyében született újjá.

Bővebben
<div>Egy őszi <b>esküvő</b> varázsa (II. rész  </div><div>Szabad helyek, szinte bármikor…</div><div>Ahogyan az előző részben is írtuk, ősszel meglehetősen kevés<b> esküvőt</b> bonyolítanak le. <br></div>

Egy őszi esküvő varázsa (II. rész  
Szabad helyek, szinte bármikor…
Ahogyan az előző részben is írtuk, ősszel meglehetősen kevés esküvőt bonyolítanak le. 

Bővebben
<div>Egy őszi <b>esküvő </b>
varázsa (I. rész)</div><div> Bár kétségkívül, minden évszaknak megvan a maga romantikája, és nekem ebből az egyik személyes kedvencem az ősz, valahogy még sincs túl nagy divatja a késő őszi <b>esküvőknek</b>
. Az indiánnyár, vagy más néven vén asszonyok nyara érdekes módom közkedvelt, a későbbi időszak, mikor a levelek nagy része már lehullott és a természet elszunnyadt, valahogy kimarad a kedvelt időszakok közül.   <br></div>

Egy őszi esküvő varázsa (I. rész)
 Bár kétségkívül, minden évszaknak megvan a maga romantikája, és nekem ebből az egyik személyes kedvencem az ősz, valahogy még sincs túl nagy divatja a késő őszi esküvőknek . Az indiánnyár, vagy más néven vén asszonyok nyara érdekes módom közkedvelt, a későbbi időszak, mikor a levelek nagy része már lehullott és a természet elszunnyadt, valahogy kimarad a kedvelt időszakok közül.   

Bővebben
<div>Kismamák <b>esküvői ruhában</b>!</div><div>Nemsokára elkészülnek az idei évre szánt kismama <b>esküvői ruhák.</b> Szeretnénk kedvezni azon menyasszonyoknak, akik áldott állapotban mondják ki az igent. </div>

Kismamák esküvői ruhában!
Nemsokára elkészülnek az idei évre szánt kismama esküvői ruhák. Szeretnénk kedvezni azon menyasszonyoknak, akik áldott állapotban mondják ki az igent. 

Bővebben
<div><b>Esküvőnk</b> színeinek kiválasztása 8 lépésben (II. rész)</div><div>2. Végig tartsuk szeme lőtt a prioritásokat. </div><div> Miközben a helyszín kiválasztása talán a legnagyobb feladat az <b>esküvő </b>szervezése alatt, néha más dolgokra is érdemes különös tekintetet fordítani, mielőtt kiválasztanánk a színvilágot. <br></div><div> Például, ha régi álmod, hogy lila Dendrobium Orchideákkal árasztod el az esküvőd színhelyét, akkor érdemes ezt választani kiindulópontnak, ahelyett, hogy később próbálnád beilleszteni a már kialakult környezetbe. </div><div><br></div>

Esküvőnk színeinek kiválasztása 8 lépésben (II. rész)
2. Végig tartsuk szeme lőtt a prioritásokat. 
 Miközben a helyszín kiválasztása talán a legnagyobb feladat az esküvő szervezése alatt, néha más dolgokra is érdemes különös tekintetet fordítani, mielőtt kiválasztanánk a színvilágot. 
 Például, ha régi álmod, hogy lila Dendrobium Orchideákkal árasztod el az esküvőd színhelyét, akkor érdemes ezt választani kiindulópontnak, ahelyett, hogy később próbálnád beilleszteni a már kialakult környezetbe. 

Bővebben
<div>Az<b> esküvő</b> nem csak az <b>esküvői ruhákról </b>és kiegészítőkről szól, hanem ennél jóval többről, még akkor is, ha itt most csak a szertartás és ünneplés fizikai részére gondolok is. </div><div> Engedjék hát meg, hogy kicsit elrugaszkodva az<b> esküvői ruha</b> világától, segítséget nyújtsak a megfelelő hangulat kialakításához.  </div><div><br></div>

Az esküvő nem csak az esküvői ruhákról és kiegészítőkről szól, hanem ennél jóval többről, még akkor is, ha itt most csak a szertartás és ünneplés fizikai részére gondolok is. 
 Engedjék hát meg, hogy kicsit elrugaszkodva az esküvői ruha világától, segítséget nyújtsak a megfelelő hangulat kialakításához.  

Bővebben
<div>2018 kiegészítő trendjei (I. rész)</div><div>Újra hódít a fej- és hajdísz<br></div><div>Legutóbb arról írtunk, hogy 2018-ban milyen<b> esküvői ruha</b> trendek hódítanak a menyegzőkön. Ahhoz viszont, hogy teljes képet kapjanak, illetve, hogy teljes körű segítséget nyújthassunk, igen lényeges a <b>esküvői ruha</b> kiegészítőiről is szót ejteni.  <br></div><div><br></div>

2018 kiegészítő trendjei (I. rész)
Újra hódít a fej- és hajdísz
Legutóbb arról írtunk, hogy 2018-ban milyen esküvői ruha trendek hódítanak a menyegzőkön. Ahhoz viszont, hogy teljes képet kapjanak, illetve, hogy teljes körű segítséget nyújthassunk, igen lényeges a esküvői ruha kiegészítőiről is szót ejteni.  

Bővebben

Elérhetőségek