Shery esküvői szalon hírek
2019.10.27

Tippek menyasszonyi csokorhoz
A menyasszonyi csokor megtervezése és kiválasztása, nem az a feladat, amit a menyasszonynak elsőként kell elintézni egy esküvő szervezése kapcsán. Ha már el vannak intézve a legfontosabb dolgok, mint például a helyszín lefoglalása, a menyasszonyi ruha kiválasztása, végre van egy kis időnk az egyéb dolgokra is koncentrálni. Az esküvőkre különösen igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik. Olyan apróságok, mint hogy a vőlegény kitűzőjén levő virág harmonizáljon a menyasszonyi csokorral például. 
Vannak az esküvőnek olyan szervezési részei is, amik az ilyen apróságok kitalálását jelentik. Ezek a feladatok közé tartozik a menyasszonyi csokor megálmodása és a dekoráció elképzelése. Most nézzünk pár tippet a tökéletes menyasszonyi csokorhoz!
Az első lépés, az ötletgyűjtés. A menyasszonynak érdemes körbe nézni a legismertebb képmegosztó oldalakon, ahol száz számra lehet szebbnél szebb esküvői csokrokat találni. Ezután akár egy szimpatikus virágárust is felkereshetsz, aki tud neked segíteni, hogy az adott virágnak van-e szezonja az esküvő idején. Vagy még ha lehet is kapni, a többszöröséért annak az árnak, amiért akkor kerül, mikor szezonja van. Egy februári esküvőhöz napraforgót találni a csokorba például szinte lehetetlen.
A hagyományos esküvői csokrok általában rózsaszín és fehér színben pompáznak, de a trendek éppen az ezektől való elrugaszkodást sürgetik. Nyugodtan válassz valami merészebb színt, hiszen pont azok lesznek divatosak és szépek.
Érdemes olyan virágárust vagy virágkötőt keresni, aki vállalja a virág házhoz szállítását is akár, hogy az esküvő napján ne kelljen ezzel foglalkozni. Valamint fontos, hogy az esküvői virág dekorokat jobb, ha hűtve tárolod, hogy minél tovább frissek maradjanak.
Ezen kívül nyugodtan legyél merész a virágcsokor kiegészítőkkel is. Használj gyöngyöt, tollat, rengeteg zöldet vagy bármit, ami illik az egyéniségedhez és nem túl sok.