Shery esküvői szalon hírek
2019.09.03

Esküvői torta trendek (1. rész)
Minden esküvő attól lesz igazán emlékezetes és csodálatos élmény mind az ifjú pár, mind pedig a násznép számára, ha a menyasszony és a vőlegény nem kötnek kompromisszumot és csak olyan megoldásokat választanak, amikkel teljes mértékben azonosulni tudnak. 
Itt mire kell gondolni? Sok helyen még ma is nagyobb nyomás érkezik az ifjú párra a szülők részéről, akik szeretnék a saját véleményüket és megoldásaikat viszont látni gyerekük esküvőjén. Már csak a generációs különbségek miatt is nagyon sokszor nem egyezik a szülők és a fiatal pár véleménye. Ilyenkor ki kell állni magukért és azokat az elemeket ajánlott választani, amiket ők szeretnének, úgy ahogy ők szeretnék, amilyenek ők maguk. Nincs annál rosszabb, mikor egy menyasszony szorongva nézi a saját esküvőjén történteket, a vendégek meg a szorongó menyasszony látványával nem tudnak mit kezdeni. 
Az esküvői torta egy olyan téma, amik jellemzően nem okoz nagy bonyodalmat egy családban sem. Azonban a már évek óta divatosnak számító „naked cake” tortákat a legtöbb nagymama hüledezve figyeli, mondván „ezt meg elfelejtették bevonni”. Az első esküvői trendhez el is érkeztünk, ugyanis a "naked cake" torták továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek. Azonban azért, mert nincsenek több kiló cukorral bevonva, igenis nagyon finomak és a megfelelő virág, bogyós gyümölcs és csipke dekorációkkal csodálatos díszei lehetnek az esküvőnek.