Shery esküvői szalon hírek
2019.03.10

Lillian West kollekció: 2019 Tavasz/Nyár
Exkluzív ruhaköltemények, extravagáns igényekre szabott darabok, egyedi luxusmodellek ötvözve a természetességgel, a romantikával, a lágysággal. Ez csak a Lillian West lehet, ha esküvői ruhákról van szó. 
A Lillian West esküvői ruha modellek egytől egyig abroncs nélküliek, hosszú, lágy esésű, finom darabok, akár passzosan követik a csípő vonalát, akár enyhe ’A’ vonalban hullnak alá. Az anyag- és csipkehasználat, a szabás és a kivágások finomhangoltak, és a sokat sejtető, mélyen dekoltált, vagy éppen elöl felskiccelt modellektől a bohókásabb, romantikusabb darabokig mindenféle változat és fokozat megtalálható a kínálatban. 
A Lillian West 2019-es tavaszi/nyári esküvői ruha kollekcióját az elragadóan és természetesen érzelmes, ízig-vérig szabad lelkületű menyasszony ihlette. A darabok stílusa a kellemesen meleg nappalok és balzsamos nyári éjszakák hangulatát idézi, amikor lágy szellő lengedez, és szerelmes a természet is. Annak érdekében, hogy az új kollekció még megkapóbb legyen, a tervezők erre a szezonra egy olyan fotósorozattal is előrukkoltak, amely bepillantást enged egy friss házaspár intim pillanataiba.