Shery esküvői szalon hírek
2019.01.13

Esküvői ruha kihívása
Az esküvői előkészületekben az esküvői ruha kapja a fő szerepet. De nem csak a menyasszonynak okoz nagy fejtőrést, hogy milyen legyen álmai ruhája, hanem bizony a vendégsereg hölgykoszorújában is sokan már hetekkel az esküvő előtt azon problémáznak, hogy mit vegyenek fel. Az esküvői ruha, tehát egyszerre nagy kihívás a menyasszonynak és más hölgyeknek is. 
Gondoljunk csak a násznagyasszonyokra, ők is pont olyan nagy kihívással néznek szembe, amikor esküvői ruhát választanak, hiszen a menyasszony után ők vannak a figyelem középpontjába. De mi a helyzet a koszorúslányok ruhájával? 
Bizony azokat is nehéz kiválasztani, összehangolni, hiszen ahány koszorúslány annyi féle, egyik kisebb, másik nagyobb, vékonyabb, teltebb, és egyforma ruhát találni nekik nem is olyan egyszerű. A szalonok újabban már a menyasszonyon kívül, a koszorúslányoknak és násznagyasszonyoknak is kínálnak modelleket, ezzel is megkönnyítve az előkészületek zűrzavarát. 
Bármelyik szerep legyen a miénk egy esküvőn, nem kell elkeseredni, körül kell nézni a szalonok kínálatában, és megtalálni azt a ruhadarabot, amely testalkatunkhoz, stílusunkhoz a legjobban passzol. Fogjuk fel egy kalandnak, ahol a cél a tökéletes