Shery esküvői szalon hírek
2018.10.28

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának mikéntjei (2.rész)
Miért van nagyon is szükség az eljegyzési gyűrű, illetve a jegygyűrű kiválasztása előtti elbeszélgetésre? (I. érv)
 Előző blogunkban megpróbáltuk nagy vonalakban elmondani, milyen fontos is az, hogy párunkkal időben egyeztessünk az álom eljegyzési gyűrű megjelenésével kapcsolatban, még, ha ez kicsit illúzióromboló is.
 Lássuk hát a beszélgetés lefolytatása melletti az első, valódi érvet.:
 Ahogy nekem, úgy biztosan mindenki másnak is van olyan tárgya otthon, amit hirtelen felindulásból megvásárolt, mert megtetszett valakin, vagy követni akartunk egy menő trendet. Azután, ahogy hazavittük és együtt kellet volna élni vele, rájöttünk, hogy valójában nem is a stílusunk, nem illik hozzánk és legkevésbé sem fejezi ki azt, kik vagyunk valójában. Tehát, nem is tetszik…
 Gondoljunk erre a vásárlásra, mint egy metaforikus leckére, ami az eljegyzési gyűrű vásárlására vagy akár az esküvőre való készülődéskor a jegygyűrű kiválasztására készít fel minket. Ez a gyűrű örökre Veled lesz a mindennapokban és különleges alkalmakon egyaránt. Olyan eljegyzési gyűrűt kell választani, ami, ha lenézel a bal kezedre, egész életedben büszkeséggel tölt el. Jegygyűrű esetében pedig azt mondhatjuk, hogy szimbolizálja az évek alatt felépített életeteket, a szerelmet, ami közöttetek született. Arról nem is beszélve, hogy a stílusotok egy fajta visszatükröződése is.
 Éppen ezért, szükséges az a bizonyos beszélgetés, mert az eljegyzési gyűrűt egy örök szimbóluma a szerelemnek, melyet egy életen át, mindenki számára jól láthatóan viselsz majd magadon. Ha nem vagy teljesen biztos abban, hol is kellene kezdeni (de akkor is, ha igen), ragadd meg párod kezét, irány az ékszerész, ahol találhatsz párat a kedvenc típusaid közül, és felpróbálás által az is kiderül, hogy a kezeden melyik mutat a legjobban. 
És ha már az esküvőre készültök, a jegygyűrű tekintetében is hasonlóan fontos a próbálgatás, hogy kiderüljön, kihez melyik forma és szín illik a legjobban, illetve hogy a két ember stílusát miképpen lehet egymáshoz közelíteni. Egy jó ékszerék pedig csodákra képes, hiszen ötvözni tudja mindkettőtök kívánságát egy ékszerpár megalkotása által.