Shery esküvői szalon hírek
2018.09.23

Egy őszi esküvő varázsa (II. rész)
 Szabad helyek, szinte bármikor…
Ahogyan az előző részben is írtuk, ősszel meglehetősen kevés esküvőt bonyolítanak le. Ez pedig nem csak anyagilag, de a helyszín és időpont kiválasztásánál is komoly előnyökkel jár.
 Mivel gyakorlatilag nincs konkurencia, a legtöbb helyen nincs versengés sem, így akár a legcsodálatosabb helyszíneket is könnyedén megszerezhetitek. Tehát olyan esküvői helyszínek, amelyek a főszezonban sokszor már évekre előre le lettek foglalva, minden hétvégére. Ez pedig az anyakönyv vezetőre is ugyan úgy igaz.
 Ez a másfél-két hónapos időszak, az ősz végén szinte minden esküvővel kapcsolatos személy számára üresjárat. Ennek köszönhetően az olyan szolgáltatókat és személyzetet, mint egy profi fotós, esküvőszervező, vagy épp a tökéletes étterem, nem nehéz megszerezni magunknak, hiszen karácsonyig nagyjából semmilyen eseményre sem számíthatnak. 
 A tökéletes őszi esküvői dátum kiválasztása is egyszerű. Mivel ilyenkor kevés a rendezvény, nem csak az esküvő, de más esemény sem nagyon van, ezáltal jelentős kedvezményeket is kaphatunk. Ez pedig, még könnyebbé teheti a tökéletes esküvő megszervezését. 
 A nászútról pedig ne is beszéljünk. Na, jó, egy kicsit mégis. Mivel a fő szezonnak vége, erre is igaz minden, amit a helyszínekkel kapcsolatban leírtunk. Könnyű helyet találni, lényegesen olcsóbban.