Shery esküvői szalon hírek
2018.08.11

Esküvőnk színeinek kiválasztása 8 lépésben (II. rész)
2. Végig tartsuk szeme lőtt a prioritásokat. 
 Miközben a helyszín kiválasztása talán a legnagyobb feladat az esküvő szervezése alatt, néha más dolgokra is érdemes különös tekintetet fordítani, mielőtt kiválasztanánk a színvilágot. 
 Például, ha régi álmod, hogy lila Dendrobium Orchideákkal árasztod el az esküvőd színhelyét, akkor érdemes ezt választani kiindulópontnak, ahelyett, hogy később próbálnád beilleszteni a már kialakult környezetbe. 
 Nem szabad abba a hibába esni, hogy a már kialakított színvilágba próbálunk beilleszteni „kötelező” elemeket, mint például a dédnagymama faragott, elefántcsont szerviz kocsija, mely mindentől elüt, vagy pont hogy túlságosan elveszi és észrevétlen marad, miközben különleges szerepet szántál neki.
 Ez pedig akár még az esküvői ruhára is igaz lehet.   
3. Gondolkozz szezonálisan
 Ugyan úgy, ahogy a gardróbszekrényed, az esküvőd színei is követhetik az évszakok változását. Kezdetnek érdemes elképzelni a megfelelő árnyalatokat, mellyel kiemelhetjük az adott évszakot a színpalettánk segítségével. 
 A rózsaszín például tökéletes választás a tavaszhoz, még a világosabb korall a nyarat idézi meg. Az ősz az élénk fuksziával párosítható, egyéb ékköves tónusokkal. A mályva és az ezüst pedig a téllel hozható tökéletes összhangba akár a dekorációban, akár az esküvői ruha kiválasztásában gondolkodunk. 
 Ezek csak útmutatók, hiszen nem szabad szégyenlősködni a kedvenc színeinkkel, nincsenek igazi szabályok. A trükk, hogy ügyesen játsszunk a textúrákkal és talán még egy erősebb hangsúlyosabb színt is becsempészhetünk.