Shery esküvői szalon hírek
2018.08.02

Az esküvő nem csak az esküvői ruhákról és kiegészítőkről szól, hanem ennél jóval többről, még akkor is, ha itt most csak a szertartás és ünneplés fizikai részére gondolok is. 
 Engedjék hát meg, hogy kicsit elrugaszkodva az esküvői ruha világától, segítséget nyújtsak a megfelelő hangulat kialakításához.  
Esküvőnk színeinek kiválasztása 8 lépésben (I. rész)
 1. Engedjük hatni a múzsákat
 A legelső dolog a hely. A tökéletes helyszín keresésénél legyen lelki szemeink előtt egy színpaletta. Gondoljuk végig, milyen tónusokat szeretnénk használni és döntsük el, hogy a színeket, vagy a helyszínt helyezzük előtérbe a másikkal szemben. Ha például van egy helyszín, amit szeretnénk, de az nem illik a választott színeinkhez, az egyikről érdemes lemondani ahelyett, hogy a teljes területet átalakítanánk és beburkolnánk, hogy illeszkedjen a megálmodott színvilághoz. 
 
Az olyan helyszínek, mint egy raktár, padlástér vagy sátor, mind üres felületek, melyeket könnyen lehet a színbeli és stílusbeli elképzeléseinkhez alakítani. 

 Ha a kiindulópont mégis a helyszín, akkor engedjük, hogy ehhez alakuljon a színvilág is. A menyegző helyszínének színei, vagy annak környezete, legyen az akár egy vintage perzsaszőnyeg az étkezőben, vagy a homokos tengerpart, könnyedén beindíthatják a fantáziánkat. Így pedig nem kell a már meglévő színvilág ellen dolgozni és a végeredmény még varázslatosabbá teszi majd a helyszínt.