Shery esküvői szalon hírek
2018.07.05

2018 kiegészítő trendjei (I. rész)
Újra hódít a fej- és hajdísz
Legutóbb arról írtunk, hogy 2018-ban milyen esküvői ruha trendek hódítanak a menyegzőkön. Ahhoz viszont, hogy teljes képet kapjanak, illetve, hogy teljes körű segítséget nyújthassunk, igen lényeges a esküvői ruha kiegészítőiről is szót ejteni.  
A most következő írásaimban egy olyan kiegészítő csoport témáját szeretném körüljárni, mely nem tartozik az általános kiegészítők közé, mégis sokan választják, és valóban különlegessé teheti a menyasszonyok megjelenését.
Ezek pedig a fej- és hajdíszek, melyeket ügyesen kombinálva egy gyönyörű frizurával, valóságos csodát keltve életre, hihetetlen eredményeket képesek elérni. Ráadásul, a 2018-as évben ezek is igazán trendi esküvői ruha kiegészítők lettek, ismét…
Ezen kiegészítők szempontjából két nagy csoportot különböztethetünk meg egymástól. Az egyik a fejdísz, amely a frizurát öleli körbe, például koszorú, vagy csokor formájában. A másik pedig a hajdísz. 
 A hajdísz, gyakran kisebb méretű, hasonló stílusú, hajba tűzött kiegészítők összességéből alakul ki. Ezek leggyakrabban egy fém fésűre vannak eldolgozva, de kontytű segítségével is felerősíthetőek. Nagyon jól mutatnak a megfelelő fátyollal kombinálva, hiszen nem zavarja a két kiegészítő egymást és egységes, gyönyörű összképet eredményeznek.