Shery esküvői szalon hírek
2018.06.05

Esküvői ruhatrendek 2018 (II. rész)
  Bármilyen esküvői ruhát is választunk, az mindig elegáns, de az idei év egyik legnagyobb slágere valahogy olyan klasszikus eleganciával rendelkezik, amit semmi más nem tud visszaadni. Ez pedig nem más, mint az ejtett vállú esküvői ruha. Ráadásul, ha ezt a 2018-as év slágerszínével, az ultraibolyával, annak is egy halványkék változatával képzeljük el, akkor egy igazi földöntúli esküvői ruhát kapunk, melyet csak az angyalok viselhettek eddig.
 Ezt az összeállítást is még tökéletesebbé varázsolhatjuk egy gyönyörű gyöngysorral, kristály ékszerekkel, fehér, vagy ezüstszínben, de akár a kék sötétebb árnyalatai is valóban különlegessé varázsolhatják az összhatást.
 A következő kiegészítő, mely talán nem is annyira kiegészítő, mint inkább az esküvői ruha része, az a köpeny. 2018-ban ezt a ruhadarabot annak, aki szeretne valóban trendi lenni, érdemes választani az esküvői ruha mellé. Ez a kiegészítő nem csak szép, de praktikus is és igazán különleges hangulatot adhat az esküvői ruhának. 
Ha a hossza megfelelő, akár palástként is szolgálhat, de a rövidebb változatok egy rövid ruhácskával is mesésen mutathatnak. A köpenyt összekapcsoló díszes masni vagy a bross szerű tű pedig a nyakláncot is helyettesítheti, hiszen ezek sokszor valódi műalkotások.