Shery esküvői szalon hírek
2018.04.20

A tökéletes ruha kiválasztása (II. rész) 
Annak érdekében, hogy minél gyorsabban és minél kevesebb stressz átélése által találj rá a tökéletes esküvői ruhára, megosztanánk veled még néhány gondolatot, amik a segítségedre lehetnek.
Ne alkudj meg!
  Olyan esküvői ruhát válassz, ami tetszik, de még fontosabb, hogy gyönyörűnek érezd magad benne. Mi több különböző kollekciót is tartunk szalonunkban, mind különböző szabású és tervezésű. Ezáltal, biztosan megtaláljuk számodra a tökéletes esküvői ruhát, amiben kényelmesen, komfortosan, mégis hercegnőnek érezheted majd magad. Ez a nagy napod, ne alkudj meg, csak a tökéletes az elfogadható! 
Ne stresszelj!
 Nagyon egyszerű az esküvői ruha címkéjén található szám miatt aggódni. Ne nagyon foglalkozz a ruha méretével.  A legtöbb tervezőnek szinte minden méretben megtalálhatóak az esküvői ruhái. Ameddig a ruha passzol és jól érzed magad benne, nem kell foglalkozni az apróságokkal.   
A hatékonyabb keresgélés érdekében célszerű egy segítő csapatot verbuválni!
 Talán ez a legfontosabb mind közül, és nem csak hasznos, de jó hangulatot is teremt. Az esküvői ruha kiválasztása nagyon megterhelő lehet, még egy profi eladó segítségével is. Összetoborozni a csajokat, hogy veled jöjjenek, leveszi a válladról a döntés terhét és lehetővé teszi, hogy a szórakozásra összpontosíts. A barátok mindig a legjobbat akarják neked, ráadásul ismernek, és őszintén megmondják, hogy szerintük melyik esküvői ruhában lesz mesés a megjelenésed. 
És végül a magabiztosság…
Ami nélkülözhetetlen, hogy legyen önbizalmad és légy igazi, magabiztos hercegnő, aki beragyogja a napot! E nélkül mindegy, hogy milyen az esküvői ruha, a frizura vagy a dekoráció. Viszont ez fordítva is igaz. Ha sugárzol a magabiztosságtól és a boldogságtól, senki nem fog igazán az esküvő részleteire figyelni, minden tekintet rád fog szegeződni egész nap.