Shery esküvői szalon hírek
2018.03.25

Szalonom Üzletpolitikája!
Sokan fordulnak úgy hozzánk, hogy mennyibe kerül egy esküvői ruha elkészítése? Mennyi időbe telik egy ruha megvarrása? Nem késő-e már elkezdeni a ruhavarrást?
A mi üzletpolitikánk a következő: mivel sok lánynak ez élete legfontosabb napja, így ne egy gyors levelezéssel intézzük el azt, hogy kérünk egy árajánlatot, ami persze a részletekre nem fog kitérni.
Egy esküvői ruhakészítés bonyolult feladat, ha az személyre szabott elemeket is tartalmaz. Ezt csak személyesen lehet megbeszélni a levelezés nem célravezető! Úgy gondolom, látni kell az anyagokat, csipkéket, díszítő elemeket.  Látni kell azt a helyet és azt az ember akivel, 3-4 alkalommal is találkozni kell. A szalon tisztasága, felszereltsége vajon alkalmas-e arra, hogy az igényeimet a maximálisan kielégítsék… Ehhez hasonló feltételeket sem árt megnézni. Meg kell nézni az adott tervező addig elkészített ruháit, az esküvői ruhák kidolgozást, anyag használatot… Mind ezek a kérdések egy rövid levélváltás alkalmával nem derülnek ki. Így egy levélben adott árajánlat, nem fogja tükrözni a valóságot.
Úgy gondolom fontos egy szimpátia. Mi nem szalaggyártásban készítjük az esküvői ruhákat. Két egyformát soha nem készítünk, hiszen nincs két egyforma ember. Amikor egy konzultáció alkalmával eltöltünk egy órát a menyasszonnyal, ott már a menyasszony tiszta képpel, gondolatokkal megy haza és nem találgat, hogy vajon az -az ár amit kapott, például tartalmaz-e rejtett költséget?  Kap egy tervet arra nézve, hány alkalommal kell esküvői ruhapróbára jönnie. Mikor veheti át a ruháját, milyen extrákat tartalmaz a ruhájának elkészítése!
Az első konzultáció ingyenes! 1-2 órát vesz igénybe, függ a ruha összetettségétől, a menyasszony igényeitől.
Várunk minden kedves menyasszonyt, aki nem találta meg még álmai esküvői ruháját!
Az általunk elkészített ruhában, garantáltan különlegesnek fogod érezni Magad!