Shery esküvői szalon hírek
2018.02.11

Egy modell a vörös szőnyegen, Justin Alexander esküvői ruhában

A modell és divatdiktátor, Annika Gassner a mi egyik saját Justin Alexander esküvői ruhánkat viselve lett lencsevégre kapva. Az esküvőének dátuma pedig a következő időpontra lett kitűzve… vagy… várjunk csak! Nincs is tervben, hogy Annika férjhez menne! Ennek ellenére, tény, hogy a mi esküvői ruhánkban tűnt fel, melyet estélyi ruhaként viselt, a 2017-es berlini Dreamball vörös szőnyegén és mondhatni mesésen festett!   
 És ti eddig azt hittétek, hogy a esküvői ruháinkat csak egy esküvői szertartáson lehet viselni!
Nos, Annika bebizonyította, hogy egy esküvői ruha is lehet olyan csinos a vörös szőnyegen, mint amilyen elegáns az esküvőn.
Annika úgy jelent meg az eseményen a Justin Alexander 9894 jelzésű modelljében, hogy egy tökéletes jégkirálynő benyomását keltette. A megjelenését egyszerűre fogta egy kecses kis lófarokkal és hagyta, hogy a ruha ragyogása önmagáért beszéljen. Az esküvői ruha tökéletesen ölelte körül a testét, pontosan olyan mértékben emelve ki nőies idomait, ahogyan azt kell! 
 A Dreamballt 2017. szeptember 20-án, a németországi Berlinben tartották meg. Ennek az évente megrendezésre kerülő jótékonysági gálának a célja, hogy pénzt gyűjtsenek, mellyel a rákos megbetegedéssel küzdő nőknek nyújtanak segítséget. Ezzel is igyekeznek visszaadni életkedvüket és önbizalmukat. A nagyra becsült vendégek között volt még Heidi Klum és Eva Mendes is.