Shery esküvői szalon hírek
2018.01.30

A sztori a Justin Alexander esküvői ruhák mögött (2. rész)
 A Justin Alexandernek több, különálló kollekciója is fut egyszerre. Minden egyes évben, összesen kilenc, és mind a kilencben 15-20 esküvői ruha. Ezek mindegyike más és más módon van összeválogatva. Van egy természetes anyagokból álló kollekció, egy közép-árkategóriájú, egy magas-árkategóriájú és a Couture, ahol a tervezők kizárólag olasz selyemmel dolgoznak.  
 Minden az ihlettel kezdődik. Ez pedig különböző utakon találhat rá a tervezőre, mint például egy film, színházi előadás, a legfrissebb divattrendek, vagy valójában bármi, ami megmozdítja azt a bizonyos húrt. Tony Mentel például olyan könyveket tart polcain, amik számára inspirálóan ható dolgokról szólnak. Ő ezeket a dolgokat egyetlen szálra rendezi, amikor megalkot egy ruhát, mert tudnia kell, milyen anyagból lesz megvalósítva az álom. Minden esküvői ruha máshogy mozdul és a terveknek követniük kell ezt a változást.
  Tony Mentel ahogy ránéz a „múzsáira” amik inspirálják, képessé válik különböző variációkat alkotni az adott anyag felhasználásával. Ez úgy kezdődik, hogy létre hoz egy kis doodle-t, ahol leírja a részleteket és a technikai részekre fókuszál, mint a csipke és a gyöngyök. Fontosnak tartja, hogy az esküvői ruhát arányosra tervezze, ami nagymértékben megkönnyíti a munkáját azoknak, akik majd elkészítik a darabot. A következő hat hónapban az esküvői ruhát megrajzolja, majd újrarajzolja, megvarratja, átalakítja, újravarratja, kikéri mások véleményét és így tovább. Mire a végére ér, a tökéletes mestermű bekerülhet a kollekcióba!