Shery esküvői szalon hírek
2017-11-05-Justin-Alexander

Egy többszörös díjnyertes, Justin Alexander


Justin Alexander 1946-ban debütált egy New York-i kerületben, Brooklyn-ban, megtartott esküvői ruha bemutatón, akkor még T&G Bridal néven. Ez pont akkor történt, amikor a nők átszakították a szükséges- ruházkodás határait és a divatot a nőiesség megjelenítése, a magabiztosság kimutatása és a szépség határozta meg. Már a legelső szárnypróbálgatásaitól kezdve, Justin Alexander kortárs művész volt, aki közép és felső kategóriás esküvői ruhákat és kiegészítőket alkotott. Minden terve könnyedén felismerhető a vintage alapokra épített inspirációk és a haladó szellemű részletek párosításáról.

A divat trendek és a menyasszonyok szükségleteinek keresztezéséből, Justin Alxander a legtökéletesebb esküvői megjelenést és alakokat alkotja meg, díszített nyakvonalakkal és a részletekre való nagy odafigyeléssel. Minden márkája különböző stílust képviselő menyasszonyok számára készül, odafigyelve a gyártásra, tervezésre, stílusra és ármeghatározásra is. Különleges minőségével és eleganciájával, Justin Alexander tervei ismertté váltak. A világ minden táján menyasszonyok ezrei viselték már ruhakölteményeit, mellyel ő és vállalata Európa, illetve Amerika legbefolyásosabb esküvői ruha készítője lett.

Justin Alexandernek van egy észak-amerikai központja New Jersey-ben, illetve egy Európában, Rotterdamban. Ezeken kívül még irodát nyitott New York Cityben, Londonban és Hong Kongban is. Világszerte több, mint 1500 hivatalos viszonteladója van, melyek Justin Alexander kollekcióiból legalább egy esküvői ruhát tartanak.